Herdenkingsdiensten/ Uitvaarten

Afscheid nemen in de slotkapel

Regelmatig wordt de kerk van Oud-Zuilen gereserveerd voor het houden van een afscheidsbijeenkomst van een overledene, voorafgaand aan een begrafenis of crematie. Ieder mens verdient een persoonlijke uitvaart of herdenking. De slotkapel biedt u een stijlvolle ambiance. Met de keuze voor teksten, muziek, beelden en rituelen maakt u elke uitvaart, groot of klein, traditioneel of eigenzinnig, uniek.

In de slotkapel kunt u kiezen voor een afscheidsceremonie, met of zonder religieuze strekking. De kapel van Oud-Zuilen behoort niet tot een kerkgenootschap, u kunt de herdenkingsdienst geheel naar eigen wens vormgeven.

In de directe omgeving van de kerk is de Bijzondere Begraafplaats Oud-Zuilen. Ook de begraafplaats/crematorium Daalwijk bevindt zich op korte afstand van de kerk.

Locatie kosten voor een uitvaartdienst

– € Prijs op aanvraag.

Prijs inclusief BTW.

Goed om te weten

  • Datum en tijdstip van verhuur zijn vrij in te vullen.
  • De kerk heeft een maximale capaciteit van 200 personen.
  • Er is altijd een koster aanwezig om u te ontvangen. Hij zorgt dat de kerk voor u schoon en warm is.
  • Bloemen kunnen door u in overleg met de uitvaartverzorging worden geregeld.
  • Musici, zoals pianisten, vocalisten, of muzikanten in een kamerorkest of koor kunnen de afscheidsceremonie begeleiden. De slotkapel staat bekend om haar goede akoestiek. U kunt dit in overleg regelen, wij hebben een groot netwerk van muziekanten en helpen u graag met het maken van de juiste match. Daarnaast is het afspelen van CD’s mogelijk op de geluidsinstallatie die in de kerk aanwezig is.
  • Op verzoek kan de koster na afloop van de afscheidsceremonie de kerkklok voor u luiden.
  • Voor een condoleance kunt u terecht bij diverse locaties in de nabijheid, zoals het naastgelegen Grand Restaurant Belle en de Parel van Zuilen.


    Extra mogelijkheid
  • Omdat de kerk direct aan de rivier De Vecht ligt, is het mogelijk om voor of na de herdenkingsceremonie met een schip af te meren. Denkt u daarbij aan een stijlvolle salonboot van Rederij Belle of een rondvaartboot van Rederij Schuttevaar.